Nyheter

Leverandørliste Troms

Aktuelle nyheter.

Er du offentlig eller privat kunde eller leverandør i Midt-Troms?

 

Bardu Kommune ute med forespørsel om kantslått langs kommunale veier

 

Treffpellerunktfor nærmere informasjon. Midt-Troms

Vi leser i dagens Nye-Troms at Forsvarsbygg inviterer entreprenører og leverandører i regionen til en orientering om Forsvarets investeringsprosjekter innen bygg & anlegg som forventes realisert i perioden 2016-2018. Prosjektene varierer fra leilighetsbygg til kompliserte forsvarsanlegg. De fleste prosjektene er lokalisert i Målselv og Bardu Kommune. I tillegg vil det bli en orientering om øvrige prosjekter i Troms og Finnmark. De av dere som definerer Forsvaret og Forsvarsbygg som potensielle kunder, bør snarest melde dere på dette møtet ved å kontakte

sylvi.kristensen@forsvarsbygg.no på e-post innen 23.11.2015.

 

 

Seminar om prekvalifiseringsstøtte

12 og 13. november kjøres et seminar om hvilke prosesser om må gjennomføres ved prekvalifisering i Achilles. Målgruppen er alle potensielle leverandører i Nord-Norge. Mere informasjon og påmelding til kurset finner du ved å klikke på denne linken (klikk her)

 

Versjon 11 av leverandørlisten er nå lagt ut på leverandorportal.no 09.04.2015

Norsk versjon 11 av leverandørlisten er lagt ut på websiden i dag. Vi arbeider med å få oversatt denne versjonen til engelsk. Engelsk versjon vil bli lagt ut på www.supplierlist.no

 

Besøksfrekvens på leverandørportalen

Besøksfrekvensen på www.leverandørportal.no og www.supplierlist.no for perioden oktober 2014 - 19 mars 2015 er bra, så mange som 2329 besøkende totalt. Av disse lastet 544 personer ned leverandørlistene. Det betyr at produktet leverandørportal og supplierlist blir benyttet.

 

Prosjektet har ingen detaljert oversikt over oppdrag som regionalt næringsliv har fått på bakgrunn av at leverandørlistene finnes. Men vi kjenner til at Håkstad Skog og Landbruk, Villmarkstur AS, Klimaservice AS, Arena Elvenes AS, Senja Avfall AS, Mesterteknikk AS, Troms Salgssentral AS, Gratangen Hotell AS m.fl har fått oppdrag i varierende størrelse. Noen av disse oppdragene vet vi er verdt opp mot 1-2 milloner kroner.

 

Versjon 9 av leverandørlisten er nå lagt ut på leverandorportal.no 19.10.2015

Norsk versjon 9 av leverandørlisten er lagt ut på websiden i dag. Vi arbeider med å få oversatt denne versjonen til engelsk. Engelsk versjon vil bli lagt ut på www.supplierlist.no

 

Møtereferat og presentasjoner fra møtet i Leverandørutviklingsprosjektet 30.10.2014

 

 

Versjon 8 av leverandørlisten er nå lagt ut på leverandorportal.no 30.10.2014

Vi har nå lagt ut versjon 8 av leverandørlisten som du kan laste ned fra forsiden på leverandorportal.no. I går la vi også ut versjon 4 av supplierlist (engelsk versjon av leverandørlisten). Den engelske versjonen finner du på www.supplierlist.no

 

 

Senja Avfall med flere kontrakter i forbindelse med ny 420 Kv Ofoten-Balsfjord.

Senja Avfall er et interkommunalt selskap som startet opp i 1980. Selskapet har 50 ansatte og eies av kommunene Balsfjord, Berg, Dyrøy, Lenvik, Målselv, Sørreisa og Lenvik, Torsken og Tranøy. I 2011 håndterte selskapet 25 tonn avfall. Selskapet har nå fått kontrakt med Ci2000 og Nettpartner på håndtering av avall på strekningen Kvanndal-Balsfjord. De skal også håndtere avfall til cateringfirma som server Nettpartner AS på Rossvoll. Videre skal selskapet håndtere avfall fra Aktør Som Bygger på stasjon Sagelv og Storegga Entreprenør på stasjon Bardufoss.

 

 

Møte i prosjektet leveandørliste - leverandørutvikling Midt-Troms Torsdag 30.10.2014 kl 18-21

Prosjektet inviterer alle medlemsbedrifter, næringsforeninger, næringsmedarbeidere i kommunene til statusmøte i prosjektet med leverandørlisten i Mid-Troms. Møtet finner sted i kommunestyresalen i Bardu Kommune på Setermoen. Vi håper du har anledning til å møte denne kvelden. Gi oss gjerne beskjed om du kommer på e-post til Lennarth Kvernmo i Bardu Kommune ved å klikke her.

 

Agenda for møtet får du ved å klikke her.

 

 

Versjon 7 av leverandørlisten er nå lagt ut på leverandorportal.no 25.9.2014

Vi har nå lagt ut versjon 7 av leverandørlisten som kan lastes ned fra forsiden på leverandorportal.no

 

 

Versjon 6 av leverandørlisten er nå lagt ut på leverandorportal.no 1.9.2014

Vi har nå lagt ut versjon 6 av leverandørlisten som kan lastes ned fra forsiden på leverandorportal.no

 

 

Arena Elvenes AS i Salangen har fått kontrakt med Concorzio Italia 2000 15.8.2014

Partene har nå signert avtale verdt flere millioner kroner for Arena Elvenes i perioden frem til 2017 forteller styreleder Ivar Prestbakkmo i Arena Elvenes AS. Avtalen gir Concorzio tilgang på en hovedbase i området for i første omgang 7-8 ansatte, men etter hvert kanskje 150 ansatte refererer Folkebladet på web i dag. I tillegg sikres det italienske selskapet en hovedbase med lagringskapasitet på inntil 2.000 m2 innendørs og 4.600 m2 utendørs. Dialogen i Bardu ønsker Arena Elvenes lykke til med avtalen. Dette er et godt resultat som viser at regionalt samarbeid og markedsføring lønner seg.

 

Les mere om saken fra Folkebladet web ved å klikke her.

 

 

Klimaservice AS i Bardu har fått oppdrag på Bardufoss Transformatorstasjon 27.6.2014

I forbindelse med byggeprosjektet med ny 420 kv Ofoten-Balsfjord, så skal Klimaservice AS i Bardu levere ventilasjon og beslag på utvendige arbeider ved Bardufoss Transformatorstasjon. Sigfred Steien i Klimaservice AS mener at leverandørutviklingsprosjektet som Dialogen i Bardu har arbeidet med er en av flere utslagsgivende faktorer for at de har fått oppdraget. Dialogen gratulerer Klimaservice AS i Bardu med jobben.

Har din bedrift en tilsvarende historie? Send gjerne en e-post til lennarth.kvernmo@bardu.kommune.no.

 

 

Versjon 4 av leverandørlisten er nå lagt ut på leverandørportal.no 26.6.2014

Vi har nå lagt ut versjon 4 av leverandørlisten som kan lastes ned fra forsiden på leverandørportal.no. Vi ønsker velkommen til Bardu Huskylogde, Flom Kjetting AS og TEK Multitjenester. Listen distribueres videre til Statnett SF og deres leverandører. Vi ønsker også å komme i kontakt med bedrifter på leverandørlisten som opplever å bli kontaktet eller får oppdrag i forbindelse med prosjektet ny kraftledning Ofoten-Balsfjord. Det arbeides for tiden hardt med å bli ferdige med den engelske 1 versjonen av leverandørlisten. Denne lanseres snart på www.supplierlist.no

 

 

Versjon 3 av Leverandørlisten er nå lagt ut på leverandorportal.no 3.6.2014

Vi har nå lagt ut versjon 3 av leverandørlisten på dette webstedet. Det er nå totalt 60 leverandører fra flere Midt-Troms kommuner med på leverandørlisten. Vi ønsker velkommen til Aspecto Norge AS i Bardu, AK Maskiner AS i Bardu, Målselv Kommune, TAM AS i Målselv, Øverbygd Elektro AS i Målselv, Nordli & Sønn Transport AS i Målselv og FilmCamp AS i Målselv velkommen på lista. Versjon 3 av listen distribueres nå på vårt nettsted og sendes til Statnett SF og deres leverandører.

 

 

leverandorportalen.no er allerede godt brukt. 27.5.2014

Leverandørportalen (www.leverandorportal.no) er allerede meget godt besøkt. Ca 260 personer har vært inne på nettsiden og lest om oss. I tillegg er det ca 87 nedlastninger av leverandørlisten fra nettstedet. Det må vi kunne si oss godt fornøyd med etter 7 dager på "nett".

 

 

Trenger du mere informasjon om den nye 420 kV kraftledningen Ofoten-Balsfjord. 25.5.2014

Statnett SF har en egen prosjekt web. Her finner du informasjon som Statnett SF offentliggjør fortløpende om prosjektet. Du kommer til web området ved å klikke her

 

 

Torsken, Berg, Lenvik og Tranøy Kommuner er invitert inn i samarbeidet. 22.5.2014

På dagens næringsforum som er et møte mellom næringssjefer i Midt-Troms Kommunene inviterte Bardu Kommune på vegne av Dialogen flere kommuner inn i samarbeidet omkring leverandørliste prosjektet. Vi håper flere kommuner ser verdien av dette viktige arbeidet med å samle en komprimert oversikt til bruk for å markedsføre regionens næringsliv. Fra før er Gratangen, Lavangen, Salangen, Dyrøy, Sørreisa, Bardu, Målselv og Balsfjord en del av samarbeidet.

 

 

Leverandørlisten oversettes til Engelsk versjon. 22.5.2014

Det arbeides med å få etablert en engelsk versjon av leverandørlisten. Den vil bli nedlastbar i PDF format på følgende nettsteder: www.leverandorportal.no og www.supplierlist.no

 

 

Pressemelding fra Dialogen. 21.5.2014.

Les pressemeldingen ved å trykke "her".

 

 

Nyhetssak om leverandorportalen.no og leverandørlista på Statnett SF sin prosjektweb 20.05.2014

"En fin måte for Statnett SF sine entreprenører å komme i dialog med underentreprenører", skriver Statnett SF på sin egen prosjektweb Ofoten-Balsfjord. Du kan lese mere om nyheten ved å klikke her

 

 

Statnett SF har stor tro på leverandorportal.no og leverandørlisten 20.05.2014

Som kommunikasjonssejef i Statnett SF er jeg imponert over at Dialogen fra lokalt hold i Troms har fått realisert dette viktige arbeidet. Dette er jeg overbevist vil betale seg for næringslivet i alle kommunene som er med på samarbeidet - Veldig bra og viktig arbeid som er lagt ned for å realisere portalen og oversikten.

Med hilsen Berit Erdal, Kommunikasjonssjef i Statnett SF

 

 

Leverandørlisten klar for distribusjon 20.5.2014.

Dialogen har lansert første versjon av leverandørlisten.Vi arbeider nå videre med å distribuere linken til dette nettstedet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved Di